Videoband naar USB-Stick

Wilt u uw dierbare herinneringen kunnen blijven bekijken, op een makkelijke moderne manier, laat deze dan tijdig overzetten naar USB stick/harde schijf

In de loop der tijd gaat de kwaliteit van videobanden achteruit.
Steeds meer van de magnetische opname zal gaan ruisen en uiteindelijk gaan vervagen.
Ook kunnen de windingen aan elkaar gaan kleven.

De apparatuur waarmee de videobanden worden gekopieerd, zal zoveel mogelijk storende ruis onderdrukken en tracking problemen van de band opheffen. Om gemakkelijk door de hoofdstukken te kunnen 'zappen', wordt een tijdinterval in het menu geplaatst en waar mogelijk met hoofdstukken gewerkt voor elke nieuwe videocassette.

Film overzetten op DVD of USB-stick
Externe HDD of USB

Video op USB / externe harde schijf

Voor een makkelijke manier van kiezen, is het handig om het op te slaan op USB Stick.
Wij zetten de videobanden voor zover mogelijk bekend, over met het  jaartal en titel van de videoband, zo komt er automatisch een volgorden naar jaartal onder elkaar.

 

Product informatie

  • Consumenten tapes:  V2000, VHS, S-VHS, VHS-C, Video 8, Hi8, Digital 8, miniDV, HDV, miniDVD, geheugenkaartjes, SD Cards, memory sticks.
  • We kunnen opslaan op USB, externe harde schijf, DVD of Bluray.
  • Uw opdracht kunt u langs brengen of opsturen.
  • Levertijd varieert van 1-3 weken, overleg is mogelijk.

Prijzen van digitaliseren VIDEO-consumenten tape formaten

Onderstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW. Exclusief eventuele verzendkosten

Meest gevraagde optie:

Video naar USB stick*   
20 euro per aangeleverde band, transfer naar MP4 bestand  (incl. kleurcorrectie en iets scherper beeld als het origineel)
Extra USB sticks v.a. 15 euro 
*of bij veel videobanden op een externe harde schijf
Prachtig te bekijken op uw flatsreen tv!
 
Video naar DVD 
20 euro per aangeleverde band, incl. dvd disc-met menu in videobox 
Extra kopie DVD 10 euro 
  • Toeslag Philips V2000 tape, 10 euro per tape.
  • Wilt u een video band laten inkorten, monteren, neem dan even contact op.

Filmscan -> DVD of USB-Stick

Film is op zich een goede drager van beeldmateriaal, maar in de loop der tijd kan de kwaliteit van films achteruit gaan. De films kunnen verkleuren, nog erger er komt een schimmel op. Wilt u uw dierbare herinneringen kunnen blijven bekijken, op een makkelijke moderne manier, laat deze dan tijdig overzetten naar DVD, USB-Stck of harde schijf.

De apparatuur waarmee de films worden gekopieerd, is van topkwaliteit, u zult vaak verbaasd zijn over de helderheid en scherpte van de kopie op DVD. Ook ziet u veel meer want al ons gescand beeldmateriaal wordt op formaat 16:9 weggeschreven zodat de DVD of USB stick compatible is met de hedendaagse breedbeeld televisies.

Om gemakkelijk door de hoofdstukken te kunnen 'zappen', wordt een tijdinterval in het menu geplaatst en waar mogelijk met hoofdstukken gewerkt voor elke nieuwe filmspoel. Kleurcorrectie bij conversie van smalfilm is een belangrijk onderdeel van de opdracht. Dit zit altijd standaard inbegrepen bij onze prijzen.