Zeven jaar geleden gingen Patrick en ik voor 10 dagen naar Brazilië voor opnames in de haven van Sao Luis in Brazilië. Zei ik tien dagen? het werd bijna 2 maanden omdat het omhooghalen van een gezonken platform in de haven alsmaar niet lukte. Was een bijzondere ervaring, zeg maar toen ook al een lockdown. Bellen met het thuisfront, nog 3 dagen erbij, nog een week erbij dan hebben ze het platform wel boven water, nee ze willen nog een week, nog een week, heel bizar. Op de drijvende kraan die het platform naar boven moest halen kwamen de eerste shift mensen na 6 weken thuis terug en keken verbaasd op: Wat, zijn jullie er nog? 

Een mooie productie waar ik als cameraman bij de theateropnames mocht meewerken, door het coronavirus nu op YouTube (complete theatervoorstelling) 

De theatervoorstelling Veur Altied trok begin januari 2019 maar liefst 1600 bezoekers naar Schouwburg Amphion. De theatervoorstelling is door supporters samengesteld ter gelegenheid van het 65-jarige jubileum van De Graafschap. De Doetinchemse eredivisionist zag op 1 februari 1954 het levenslicht. De voorstelling is een ode aan de mensen achter de club: naast spelers en trainers vooral ook de supporters en vrijwilligers. In twee keer drie kwartier theater ziet de toeschouwer naast iconische personages uit het verleden, vooral ook de ‘gewone’ gezichten achter de clubhistorie de revue passeren. Veur Altied is geinitieerd en geproduceerd door Graafschap-supporters Dennis van Amerongen, Eddy Buiting, Maarten Hagelstein en Sjoerd Weikamp, en uiteindelijk in samenwerking met Schouwburg Amphion, dat ook 50 jaar bestaat, op de planken gebracht.
Wim Maatman heeft de voorstelling geregisseerd. De registratie is verzorgd door collega Patrick Spoel van Spoel Media.

Duo ZieZoo bracht een muzikale groet voor de bewoners van verzorgingshuis De Bleijke en een dank je wel voor alle verzorgers. 
Een hartverwarmend gebaar.
Opgenomen voor Digilage Hengelo 

a

Wegens het Coronavirus kon niet iedereen komen, maar de toch bijna volle zaal was lovend. Voor de thuisblijvers is er nu de DVD of USB stick in onze webshop www.kreunen-multimedia.nl
Prachtige beelden van een unieke Hengelose motorclub. Wegraces, offroad, veteranen, humor, van alles komt voorbij.
Moet je de komende dagen verplicht thuis zitten? geniet dan van deze USB of DVD

 

 

Bedrijven Kring Bronckhorst in beeld, een vereniging waar de ondernemers in de gemeente Bronckhorst zich thuisvoelen.
©2019-Kreunen-Multimedia

Welkom bij Bedrijven Kring Bronckhorst BKB - Bedrijven Kring Bronckhorst De BKB behartigt de belangen van de bedrijven in de sectoren industrie, groothandel en dienstverlening in de gemeente Bronckhorst en is de erkende gesprekspartner voor de lokale en regionale overheden. Via themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en ledenvergaderingen worden de onderlinge contacten van de leden onderhouden. Bedrijven Kring Bronckhorst Secretariaat: Mevrouw Hennie Hebbink, Potronsdijk 5, 7025 CH Halle Tel: (0314) 63 18 82 Fax: (0314) 63 18 23 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: www.bkbronckhorst.nl

Hengelo was weer even paardendorp met de toppers van de men-wedstrijden. Eenspan, tweespan en vierspannen streden om de punten. "In stap en draf"had weer een mooi en gezellig evenement georganiseerd op 6 & 7 september 2019. Prachtig om te zien, een sfeerverslag gemaakt voor Digilage Hengelo, laat zien wat er in Hengelo gebeurt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tom & Tjerk gaan op bezoek bij de woonlocatie Weversstraat in Dinxperlo om te zien hoe het is om daar te wonen en te werken!

Dit als onderdeel van een serie Tom & Tjerk gemaakt voor Estinea.

Vandaag gaan we pannenkoeken bakken met Tom & Tjerk en de bewoneres van de Sladreef in Aalten.

Dit als onderdeel van een serie Tom & Tjerk gemaakt voor Estinea.

Tijdens het oogstfeest op zondag 28 augustus 2019 bij kinderboerderii Feltsigt Bekveldseweg 5, 7255 KG Hengelo, deden de vrijwilligers ons even 100 jaar terug in de tijd wanen.

Opnames voor Digilage Hengelo Gld, narrowcasting met het laatste nieuws/filmpjes in Hengelo e.o. verzorgd door Kreunen Multimedia

 

De Quintusloop in Hengelo Gld op 26 mei 2019, was weer een succes. Een gezellig evenement met sportieve prestaties. Voor klein en groot was er een mooi parcoursuitgezet van enkele kilometers tot aan de halve marathon aan toe. Rudie Kreunen van Kreunen multimedia nam er een kijkje. 
Deel  ziet u hier.

 

De Quintusloop in Hengelo Gld op 26 mei 2019, was weer een succes. Een gezellig evenement met sportieve prestaties. Voor klein en groot was er een mooi parcoursuitgezet van enkele kilometers tot aan de halve marathon aan toe. Rudie Kreunen van Kreunen multimedia nam er een kijkje. 
Deel 2 ziet u hier.

 

Voor de narrowcasting schermen bij de Hengelose deelnemende zaken maakt Kreunen Multimedia de content, zoals ook deze sfeerimpressie.

Onder prachtige weersomstandigheden werd de ATB veldtoertocht van de TC Keiaosers uit Keijenborg verreden.
Startend vanuit de Veldhoek ging het parcours over landgoed Het Zand en de bossen eromheen.
Een schitterend kleurenkleed tooide de bomen en de paddestoelen deden hun uiterste best.
Of de fietsers er oog voor hadden?..... in ieder geval kunnen ze even terugkijken met deze korte sfeerimpressie van www.kreunen-multimedia.nl gemaakt voor"Digilage Hengelo" de narrowcasting schermen in de winkels van Hengelo Gld.

Voor de St Willibrordus geloofsgemeenschap in Hengelo Gld, heeft Kreunen Multimedia een prachtige documentaire gemaakt.
Na het maken van het script en uitnodigen van diverse mensen voor het houden van een interview, konden de opnames beginnen.
Leuke opnames met het kerkkoor werden gebruikt als muzikale ondersteunening om het helemaal authentiek te houden.
De interviews over de historie werden aangevuld met leuke anekdotes. 
Ook werd er veel historisch film- en fotomateriaal gebruikt in deze documentaire.
Duur ruim een uur. Te verkrijgen als DVD en op USB-Stick in onze webshop 

Een mooi document om te bewaren. 

Rk kerk STwillibrordus hengelo 800 600

Veel belangstelling op de première en enthousiaste reacties. 

IMG 0574

 

De gemeente Bronckhorst heeft zilver gewonnen op de landelijke wedstrijd "Entente Florale" met het groenste dorp van Nederland, Vorden.
Kreunen Multimedia mocht een film maken voor de wedstrijd om te laten zien aan de jury wat de gemeente samen met haar inwoners allemaal doen op het gebied van groen,
van het onderhouden van eigen buurtplantsoenen tot aan een zwerfafvalhond aan toe.

En... wat leven we toch in een mooi gemeente!

Er is weel veel te zien op deze promo, net als op de Varsselring 5 en 6 mei