Miami Vice in de Hengelose Mais

Miami Vice in de Hengelose maïs
Miami_Vice_in_de_4cf793c2d0a57.jpgMiami_Vice_in_de_4cf793c2d0a57.jpg
Verkoopprijs: € 20,00
Korting
Beschrijving

 Voor "Miami Vice in de Hengelose maïs" en "Leo Lont, de neef van James Bond", werden er door het filmteam ook al korte filmpjes gemaakt.
Slapstick, en komische films waren de hoofdmoot en vielen bij het publiek zeer in de smaak.(zie Humor uut Hengel)
Deze films werden gedraaid tijdens filmavonden door het hele land.

Miami Vice in de Hengelose maïs
De Hengelose rechercheurs Bean en Makka worden uit Amerika teruggeroepen door inspecteur Stoom om de golf van criminaliteit in het dorpje Hengelo te helpen bestrijden.
Zo is tijdens de wegrace in Hengelo het zijspan van de wereldkampioenen Streuer en Schnieders gestolen. Het valt voor Bean en Makka niet mee om achter de identiteit van de criminelen te komen. Zelfs Achter het Nieuws met Paul Witteman besteedt aandacht aan de problemen in de Achterhoek.
Dan komen ze op het spoor van de popgroep Normaal, wat hebben zij met dit alles te maken? Zelfs de BE (Boeren-Eenheid) komt er aan te pas om dit kolderieke Achterhoeks verhaal naar een verrassend einde te helpen.

Deze film werd gemaakt door het Hamove Filmteam. Hamove staat voor Hengelose auto en motor vereniging. In de jaren 80 tot in 90 werden door het filmteam vele speelfilms gemaakt, waaronder Leo Lont de neef van James Bond, de Dukes of Hengelo, Hendrik Hummel op het Hengelse Zand, Pietje Praga pokkelt in panieke problemen, HHTV- Hamove Hengelo TV-, de "eerste lokale commerciële omroep van Nederland" met veel humor doorspekt.Deze films worden op DVd gezet en verschijnen in de winkel.

PERS:
Trouw: Miami Vice in de Hengelose maïs zet dorp op zijn kop.
Algemeen Dagblad: Amateurs geven Miami Vice vaart.
De Gelderlander: Miami Maïs breekt alle kijkrecords.
Zutphens Dagblad: Hengelose filmers bij Jongbloed en Joosten op TV.
Graafschapbode: De avondvullende speelfilm "Miami Vice in de Hengelose maïs" van de Hamove-filmers beleeft zondagmiddag 8 april op RTL Véronique de televisiepremière.

vinger mg66 sex

Uitgebracht door Kreunen Multimedia
Jaar première:1990
DVD - 1’02 minuten
Kleur - Stereo
Handig menu: doorklikken om snel bij uw favoriete scènes te komen.
Special starring: Popgroep Normaal en Paul Witteman en Co Starring natuurlijk